Företaget

Baltic Engineering AB

BALTIC ENGINEERING AB är ett konsult och tillverkningssbolag grundat 1990 i teknikbyn Soft Center i Ronneby. Verksamheten är inriktad på utveckling, konstruktion och tillverkningsuppdrag inom elektronik och datateknik. Vår ambition är att tillhandahålla resurser i samtliga projektfaser till våra kunder avseende framtagning av nya elektronikprodukter samt bistå med hjälp med tillverkning/sammansättning av nya såväl som beprövade elektronikkonstruktioner. 
Våra resurser omfattar såväl tillgång till erfarna ingenjörer och tekniker som tillgång till välutrustat utvecklingslab. och prototypverkstad. Genom vårt nätverk har vi även kontakter med andra specialister inom t ex mekanisk konstruktion och plastteknik vilket innebär att vi kan erbjuda ett helhetsansvar för utveckling av en komplett produkt.

I det fall kunden önskar hjälp med tillverkning så kan vi tillhandahålla detta i egen regi beträffande mindre seriestorlekar eller genom samarbetspartners specialiserade på tillverkning av elektronikprodukter i större seriestorlekar.

Baltic Engineering AB har idag 6 anställda varav 5 ingenjörer och omsätter ca 9 MSEK.
Foretaget1Foretaget1
Foretaget